MAIN-BOARD
Albümler Oyunlar Videolar Gruplar Bloglar imagechef Süper Lig Tahmin Oyunu Ödüller PaylaşTR Portal Forum
Alt 02.03.2005, 11:21   #25 (Mesajin Linki)
RoHaN
Tümgeneral

RoHaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür Etmiş: 50
Teşekkür Almış: 76
Standart DAHA NİCE SENELERE BİRLİKTE

Bundan 4 ay önce üye oldum, bir arkaşın tavsiyesi üzerine ve ogün bugündür bu boarddan çıkamadım. Tüm güzel insanlar burada buluşurmuş da haberim yokmuş. İnternetle tanışalı 6-7 ay oldu fakat içimde hep internte karşı bir kötü his vardı. çünkü genelde insanların chat yaptığı veya bir virüs yayma racı olarak görüyordum.

Oysa ki bu boardı tanıdıktan sonra, internet anlayşım değişti daha doğrusu internet bir yana main-board bir yana oldu benim için. hep almakla olmaz ben birşeyler sunmak istedim her zaman elimden geldiğince. bunu yaparken bile çok şey öğrendim. Kuvvetli dotluklar edindim. Siirtliyim ve Siirt'ten dünyanın her bir yanına köprüler kurdum.

Yardım denilince, kardeşlik, dostluk denilince aklıma gelen tek isim ve adres main-board oluyor artık.

geçtiğimiz günlerde talihsiz bir şekilde sistemde meydana gelen bir arızan dolayı boarda giremiyorduk ve o zaman boardın kıymetini daha iyi anladık. Meğer MAIN-BOARD olmadan internet bir hiçmiş. her gün 10-15 defa sayafyı tıklıyordum; belki açılmıştır diye o kadar sevmiştik bu boardı. neyse büyük usta LEVİS-501 abimiz büyük emek sarfederek gecesini gündüzüne kadar bu güzel boardı tekrar faaliyete geçirdi.

Uzun lafın ksası; içimden geldiği gibi yazdım, umarım bir yanlış telaffuzda bulunmamışdır. ama sadece gerçekleri yazdığımdan emin olabilirsiniz. bunu bir yağ çekme veya bir şekilde algılanmasın lütfen.

BU BOARD EN İYİ ŞEYLERE LAYIK HERKES DE BUNUN FARKINDA

ve son olarak DAHA NİCE MUTLU SENELERE ve HEP BİRLİKTE

eminim üye sayımız her geçen gün katlanarak büyüyecektir. TÜRK'lerin sesi dünyayı inim inim inletecektir. (BU board sayesinde)
Resimleri Gifleri dersleri videolari ve download linkleri görebilmeniz icin
forumda 1 adet mesajınız olmalı, sizin sadece 0 mesajiniz var!
Saniyeler içinde ücretsiz üye olup herseyden faydalanmak için TIKLA

RoHaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Popüler Etiketler

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:37 .

forum park alexa Valid XHTML 1.0 Transitional

MAIN-BOARD Bir Eğlence Ve Bilgi Paylaşım Platformudur.

Tüm Hakları Saklıdır ©2004 - 2008 Site içeriği ve grafiklerimiz izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.