![]() |
| Albümler | Oyunlar | Videolar | Gruplar | Bloglar | imagechef | Süper Lig Tahmin Oyunu | Ödüller | PaylaşTR | Portal | Forum |
SMF icinde Smfe De Kurulum Dizini Hatasi Yardim... konusu , Arkada$, AnLadıqım KadarıyLa CHMOD DeqerLerini YazıLabiLir HaLe Yani 777 Konumuna Getirmemiz Lazım... Ben A$aqıda BeLirttiqi LiStedekeLeri Yaptım AnCak Packages/installed.list iSimLi DoSyayı BuLamadım... FTP 'ye DoSyaLarı EkSikSiz oLarak Attıqına Tekrar Emin ...
| |||||||
|
![]() |
|
Görüntüleme: 755
- Cevaplar: 30 | Seçenekler | Stil |
| | #11 (Mesajin Linki) |
| Board Polisi ![]() Üyelik Tarihi: 07.01.2005 Ülkesi: ALisamiYEN Mesajlar: 17,837
| Arkada$, AnLadıqım KadarıyLa CHMOD DeqerLerini YazıLabiLir HaLe Yani 777 Konumuna Getirmemiz Lazım... Ben A$aqıda BeLirttiqi LiStedekeLeri Yaptım AnCak Packages/installed.list iSimLi DoSyayı BuLamadım... FTP 'ye DoSyaLarı EkSikSiz oLarak Attıqına Tekrar Emin oLup; FTP 'den A$aqıda BeLirteCeqim DoSyaLarın CHMOD Ayarını 777 Yap... * attachments * avatars * Packages * Packages/installed.list * Smileys * Themes * agreement.txt * Settings.php * Settings_bak.php NaSıL YapaCakSın ¿ FLaShFXP Proqramı iLe FTP 'ye BaqLan Daha Sonra Bu DoSyaLara Tek Tek Saq TıkLa we CHMOD KıSmına GeL Ordan 777 Yap we KuruLuma Geç... Bu $ekiLde oLmaSı LaSım Ama Emin DeqiLim... Vaktim oLSa Ben Yapardım Ama 12 'yi Kaçırdım, 12:30 'u Kaçırmamam LaSım... Sana KoLay GeLe... |
| |
| | #12 (Mesajin Linki) |
| Onbasi ![]() Üyelik Tarihi: 07.02.2005 Mesajlar: 16
Teşekkür Etmiş: 1 Teşekkür Almış: 0
|
ilgin icin tesekkür ederim. bir deneyeyim bakalim.bende ise gidicem yine de saol aksam sonucu bildiririm sana.
|
| |
| | #13 (Mesajin Linki) |
| Board Polisi ![]() Üyelik Tarihi: 07.01.2005 Ülkesi: ALisamiYEN Mesajlar: 17,837
| @ capri Eqer oLmazSa FunpiC 'e Bi Forum KuraLım... Ben Denemek Için Açtıqımda Hiç Sorun Ya$amamı$tım... |
| |
| | #14 (Mesajin Linki) |
|
freddy arkadasim tamam kuralim da ben smfyi internetten kendi sitesinden indirdim ama senin dedigine göre packages dosyasinin icinde eksigi varmis. ben onun tamamini nerde bulacagim ki . bana bu konuda yardim edebilecek misin. aslinda ben smf yi sadece kendimi deneme amacli kurmak istiyordum. benim gercek amacim vbulletin. yani senin dahisi oldugun forum ![]() bir tane acmamda bana yardim edersen sana gercekten cok minnettar kalirim. tsk ederim . cevabini dört gözle bekliyorum. |
| |
| | #15 (Mesajin Linki) | |
| Alıntı:
KuruLumdaki ReSim LinkLeri öLmü$, OnLarı Bi Sorun oLmazSa Buqün YeniLeyeCem... Bakıp KuruLumu YapabiLirSin... Yani En Geç Yarın ReSimLer YeniLenmi$ oLaCak... | |
| |
| | #16 (Mesajin Linki) |
|
freedy ben formumu funpic e degilde 1majorhosta kurmak istiyorum. hostun farkli olmasi aciklamasini yaptigin kurulumu etkilemez insallah. simdi flashfxp ile ftp hostuma vbulletini atiyorum. simdilik hata felan yok allaha sükür. insallah kurarim ya :( neyse bir sorun olursa sana yazarim. |
| |
| | #17 (Mesajin Linki) |
|
slm freddy ya bu ftp programlari neden vbulletinde vbulletin-language.xlm bu dosyayi ftp ye atamiyorlar. boyutu büyükmüs. biz bunu nasil aticaz ftp nin icine . baska bir yol ögretirsen sevinirim. forumu tam kuruyordum ki bu dil hatasi verdi. bunu cözünce eminim ki kurucam forumu.. cevap bekliyorum.
|
| |
| | #18 (Mesajin Linki) | |
| Alıntı:
Ba$ka $ekiLde NaSıL AtaCakSın Ki... Er Ya da Geç AtmaSı LaSım, Tekrar Tekrar Dener MiSin... | |
| |
| | #19 (Mesajin Linki) |
|
ama olmuyor ki freddy nasil aticak bu dosyayi. boyutu 1 mb yi geciyor ama onun kapasitesi 750 kb imis. bunun ayari felan yok mu arttirmak icin. bu arada ftp sitesine de ulasamiyorum. bari kopyala yapistir yapardim. ama olmuyor ne yapabilirim?
|
| |
| | #20 (Mesajin Linki) | |
| Alıntı:
HerkeS Yaptıqına Göre FunpiC 'de we KuruLumda Sorun Yoq... | |
| |
![]() |
| Etiketler |
| smfe, kurulum, dizini, hatasi, yardim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |