MAIN-BOARD

Smfe De Kurulum Dizini Hatasi Yardim...

Forum Sistemleri Ve Portallar - SMF

ya arkadasim ben dogru dizini de gösteriyom ama kabul etmiyor ki. bu konuyu seninle msn de görüsebilir miyiz?

Geri git   MAIN-BOARD > Webmaster Zone > Forum Sistemleri Ve Portallar > SMF

18.05.2007 11:49 Yazan: capri
ya arkadasim ben dogru dizini de gösteriyom ama kabul etmiyor ki. bu konuyu seninle msn de görüsebilir miyiz?

nocopyandpaste

nocopyandpaste

18.05.2007 12:15 Yazan: FreddyKrueger
Arkada$, AnLadıqım KadarıyLa CHMOD DeqerLerini YazıLabiLir HaLe Yani 777 Konumuna Getirmemiz Lazım...

Ben A$aqıda BeLirttiqi LiStedekeLeri Yaptım AnCak Packages/installed.list iSimLi DoSyayı BuLamadım...

FTP 'ye DoSyaLarı EkSikSiz oLarak Attıqına Tekrar Emin oLup;

FTP 'den A$aqıda BeLirteCeqim DoSyaLarın CHMOD Ayarını 777 Yap...

* attachments
* Packages
* Packages/installed.list
* Smileys
* Themes
* agreement.txt
* Settings.php
* Settings_bak.php

NaSıL YapaCakSın ¿ FLaShFXP Proqramı iLe FTP 'ye BaqLan Daha Sonra Bu DoSyaLara Tek Tek Saq TıkLa we CHMOD KıSmına GeL Ordan 777 Yap we KuruLuma Geç...

Bu $ekiLde oLmaSı LaSım Ama Emin DeqiLim...

Vaktim oLSa Ben Yapardım Ama 12 'yi Kaçırdım, 12:30 'u Kaçırmamam LaSım...

Sana KoLay GeLe...
18.05.2007 12:44 Yazan: capri
ilgin icin tesekkür ederim. bir deneyeyim bakalim.bende ise gidicem yine de saol aksam sonucu bildiririm sana.
18.05.2007 18:28 Yazan: FreddyKrueger
@ capri

Eqer oLmazSa FunpiC 'e Bi Forum KuraLım...

Ben Denemek Için Açtıqımda Hiç Sorun Ya$amamı$tım...
18.05.2007 20:36 Yazan: capri
freddy arkadasim tamam kuralim da ben smfyi internetten kendi sitesinden indirdim ama senin dedigine göre packages dosyasinin icinde eksigi varmis. ben onun tamamini nerde bulacagim ki . bana bu konuda yardim edebilecek misin. aslinda ben smf yi sadece kendimi deneme amacli kurmak istiyordum. benim gercek amacim vbulletin. yani senin dahisi oldugun forum
Ücretsiz Üyelik

bir tane acmamda bana yardim edersen sana gercekten cok minnettar kalirim. tsk ederim . cevabini dört gözle bekliyorum.
18.05.2007 21:00 Yazan: FreddyKrueger
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : capri
freddy arkadasim tamam kuralim da ben smfyi internetten kendi sitesinden indirdim ama senin dedigine göre packages dosyasinin icinde eksigi varmis. ben onun tamamini nerde bulacagim ki . bana bu konuda yardim edebilecek misin. aslinda ben smf yi sadece kendimi deneme amacli kurmak istiyordum. benim gercek amacim vbulletin. yani senin dahisi oldugun forum
Ücretsiz Üyelik

bir tane acmamda bana yardim edersen sana gercekten cok minnettar kalirim. tsk ederim . cevabini dört gözle bekliyorum.
O Zaman vBuLLetin KuraLım...

KuruLumdaki ReSim LinkLeri öLmü$, OnLarı Bi Sorun oLmazSa Buqün YeniLeyeCem...

Bakıp KuruLumu YapabiLirSin...

Yani En Geç Yarın ReSimLer YeniLenmi$ oLaCak...
18.05.2007 22:45 Yazan: capri
freedy ben formumu funpic e degilde 1majorhosta kurmak istiyorum. hostun farkli olmasi aciklamasini yaptigin kurulumu etkilemez insallah. simdi flashfxp ile ftp hostuma vbulletini atiyorum. simdilik hata felan yok allaha sükür. insallah kurarim ya :(

neyse bir sorun olursa sana yazarim.
19.05.2007 11:57 Yazan: capri
slm freddy ya bu ftp programlari neden vbulletinde vbulletin-language.xlm bu dosyayi ftp ye atamiyorlar. boyutu büyükmüs. biz bunu nasil aticaz ftp nin icine . baska bir yol ögretirsen sevinirim. forumu tam kuruyordum ki bu dil hatasi verdi. bunu cözünce eminim ki kurucam forumu.. cevap bekliyorum.
19.05.2007 12:07 Yazan: FreddyKrueger
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : capri
slm freddy ya bu ftp programlari neden vbulletinde vbulletin-language.xlm bu dosyayi ftp ye atamiyorlar. boyutu büyükmüs. biz bunu nasil aticaz ftp nin icine . baska bir yol ögretirsen sevinirim. forumu tam kuruyordum ki bu dil hatasi verdi. bunu cözünce eminim ki kurucam forumu.. cevap bekliyorum.

Ba$ka $ekiLde NaSıL AtaCakSın Ki...

Er Ya da Geç AtmaSı LaSım, Tekrar Tekrar Dener MiSin...

MAIN-BOARD Bir Eğlence Ve Bilgi Paylaşım Platformudur.

Tüm Hakları Saklıdır Main-Board.Net Copyright ©2004 - 2009 Site içeriği ve grafiklerimiz izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.