![]() |
| Albümler | Oyunlar | Videolar | Gruplar | Bloglar | imagechef | Süper Lig Tahmin Oyunu | Ödüller | PaylaşTR | Portal | Forum |
SMF icinde Smfe De Kurulum Dizini Hatasi Yardim... konusu , selam ben bir host aldim netten free olanindan. onun ftp destegi de vardi smf yi indirip o ftp adresine yükledim sonra da install.php dosyasini calistirdim. karsima kurulum sayfasi cikti herseyini ...
| |||||||
|
![]() |
|
Görüntüleme: 755
- Cevaplar: 30 | Seçenekler | Stil |
| | #1 (Mesajin Linki) | ||
| Onbasi ![]() Üyelik Tarihi: 07.02.2005 Mesajlar: 16
Teşekkür Etmiş: 1 Teşekkür Almış: 0
| | ||
| |
| | #2 (Mesajin Linki) |
| Board Polisi ![]() Üyelik Tarihi: 07.01.2005 Ülkesi: ALisamiYEN Mesajlar: 17,839
| |
| |
| | #3 (Mesajin Linki) |
| |
| |
| | #4 (Mesajin Linki) |
| Korgeneral ![]() Üyelik Tarihi: 25.11.2006 Ülkesi: TÜRKİYE Mesajlar: 5,559
| |
| | #5 (Mesajin Linki) |
| Board Polisi ![]() Üyelik Tarihi: 07.01.2005 Ülkesi: ALisamiYEN Mesajlar: 17,839
| Alıntı: Hata DiyorSun Ama HaLa Hatanın Ne oLduqunu SöLemiyorSun... Orda Yazanı SöLe Ya da ReSim At Bi BakaLım... |
| |
| | #6 (Mesajin Linki) |
|
bak iste ilk önce böyle bir ekran geliyor. ondan sonra baglana tikladigimda söyle birsey geliyor. simdi ben Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilmektedir. sitesinden bir hesap actim. ve icine forum diye yeni bir klasör olusturup smf forumla ilgili seyleri cuteftp ile icine attim. ama kurulum dizini yazan yerdeki yazan seyler benim hosttaki bölgemle alakali degil. yani htdocs yazan yer yok ki bende. bunu cözmemde yardim ederseniz minnettar kalicam. ilginize simdiden tskler. |
| |
| | #7 (Mesajin Linki) |
| DoSyaLarı FTP 'ye AttıySan Tekrardan FTP 'ye BaqLanmana Gerek Yoq... Direk oLarak KuruLuma Ba$LayaCakSın... |
| |
| | #8 (Mesajin Linki) |
|
arkadasim galiba ben sorunumu anlatamiyorum sana. ben zaten ftpye girmiyorum ki geri. ben ftp de forum diye bir klasör actim smfyle ilgili herseyi icine attim. simdi kurmak icin. ordaki install.php dosyasini calistiriyorum smfye hosgeldiniz yazisi cikiyor. ama orda htdocs yazan yer var orayi anlamadim asagidaki kurulum dizin yazan yer varya orda htdocs yaziyor ama benim karsima hic öyle bir klasör cikmadi ki? o asagiyi nasil yazilabilir yapacam onu soruyorum.
|
| |
| | #9 (Mesajin Linki) |
| |
| |
| | #10 (Mesajin Linki) |
|
ya arkadasim ben dogru dizini de gösteriyom ama kabul etmiyor ki. bu konuyu seninle msn de görüsebilir miyiz?
|
| |
![]() |
| Etiketler |
| smfe, kurulum, dizini, hatasi, yardim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |