MAIN-BOARD

Smfe De Kurulum Dizini Hatasi Yardim...

Forum Sistemleri Ve Portallar - SMF

Smfe De Kurulum Dizini Hatasi Yardim... selam ben bir host aldim netten free olanindan. onun ftp destegi de vardi smf yi indirip o ftp adresine yükledim sonra da install.php dosyasini calistirdim. karsima kurulum

Geri git   MAIN-BOARD > Webmaster Zone > Forum Sistemleri Ve Portallar > SMF

17.05.2007 11:13 Yazan: capri

Smfe De Kurulum Dizini Hatasi Yardim...

Smfe De Kurulum Dizini Hatasi Yardim...selam ben bir host aldim netten free olanindan. onun ftp destegi de vardi smf yi indirip o ftp adresine yükledim sonra da install.php dosyasini calistirdim. karsima kurulum sayfasi cikti herseyini yazdim, alttaki kurulum dizini yazan yeri ayni biraktim ve baglanmaya calistim ama hata verdi. o yolu dogru göstermek zorundaymisiz. ama benim kodlarla ilgili hicbir bilgim yok. onu 777 yazilabilir mi ne yapmamiz gerekiyormus bu konuda bana yardim edebilecek arkadaslara simdiden tsk ediyorum. Smfe De Kurulum Dizini Hatasi Yardim...

nocopyandpaste

nocopyandpaste

17.05.2007 11:26 Yazan: FreddyKrueger

Ücretsiz Üyelik

Burdaki KuruLuma Göre Dü$ünürSek Hanqi Adımda Hata Verdi ¿
17.05.2007 13:04 Yazan: capri
arkadasim ben hostu funpic.de den degilde
Ücretsiz Üyelik
dan almistim. ftp destegi de vardi. ama kurulumun ilk etabinda veriyor hatayi. yani dogru dizini gösteremiyormusum. anlatabildim mi sorunu mu?
17.05.2007 17:29 Yazan: shadow204
ayni mesajdan 3 tane yazmış

Ücretsiz Üyelik
17.05.2007 18:48 Yazan: FreddyKrueger
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : capri
arkadasim ben hostu funpic.de den degilde
Ücretsiz Üyelik
dan almistim. ftp destegi de vardi. ama kurulumun ilk etabinda veriyor hatayi. yani dogru dizini gösteremiyormusum. anlatabildim mi sorunu mu?
Cewap aLmak Için Tek MeSaj Yazman YeterLi Arkada$ım...

Hata DiyorSun Ama HaLa Hatanın Ne oLduqunu SöLemiyorSun...

Orda Yazanı SöLe Ya da ReSim At Bi BakaLım...
18.05.2007 10:02 Yazan: capri
bak iste ilk önce böyle bir ekran geliyor.

Ücretsiz Üyelik

ondan sonra baglana tikladigimda söyle birsey geliyor.

Ücretsiz Üyelik

simdi ben
Ücretsiz Üyelik
sitesinden bir hesap actim. ve icine forum diye yeni bir klasör olusturup smf forumla ilgili seyleri cuteftp ile icine attim. ama kurulum dizini yazan yerdeki yazan seyler benim hosttaki bölgemle alakali degil. yani htdocs yazan yer yok ki bende. bunu cözmemde yardim ederseniz minnettar kalicam. ilginize simdiden tskler.
18.05.2007 10:12 Yazan: FreddyKrueger
DoSyaLarı FTP 'ye AttıySan Tekrardan FTP 'ye BaqLanmana Gerek Yoq...

Direk oLarak KuruLuma Ba$LayaCakSın...
18.05.2007 11:05 Yazan: capri
arkadasim galiba ben sorunumu anlatamiyorum sana. ben zaten ftpye girmiyorum ki geri. ben ftp de forum diye bir klasör actim smfyle ilgili herseyi icine attim. simdi kurmak icin. ordaki install.php dosyasini calistiriyorum smfye hosgeldiniz yazisi cikiyor. ama orda htdocs yazan yer var orayi anlamadim asagidaki kurulum dizin yazan yer varya orda htdocs yaziyor ama benim karsima hic öyle bir klasör cikmadi ki? o asagiyi nasil yazilabilir yapacam onu soruyorum.
18.05.2007 11:22 Yazan: FreddyKrueger
Forumu Nereye KurduySan, KuruLum Dizinine Onu YazaCakSın...

Yane
Ücretsiz Üyelik
Gibi...

AnLadın ¿

MAIN-BOARD Bir Eğlence Ve Bilgi Paylaşım Platformudur.

Tüm Hakları Saklıdır Main-Board.Net Copyright ©2004 - 2009 Site içeriği ve grafiklerimiz izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.